Meerring 43

Meerring 43

Beschikbaarheid: Beschikbaar

3-kamer appartement (2 slaapkamer(s)) met een woonoppervlakte van 82 m2. Het balkon heeft een oppervlakte van 56 m2. De vloerverwarming zorgt voor een optimaal wooncomfort in het gehele appartement. Let op: de getoonde foto’s zijn van een modelwoning. De indeling kan anders zijn. Bekijk de bijgevoegde plattegrond voor meer informatie.

1.555,-

SKU: 34da501a0235 Category:

Aan de rand van het park van Meerhoven ligt het nieuwbouwplan HOOGHE HEER. In dit complex komen appartementen beschikbaar voor de verhuur.

We zijn gestart met de verhuur van de 70 appartementen van fase 3!
In deze fase is er voor ieder wat wils, allemaal met dezelfde hoogwaardige uitstraling. Er is keuze in twee, drie- en vierkamerappartementen. Woonoppervlaktes variƫren van 64 m2 tot 112m2.
Alle appartementen zijn voorzien van een heerlijke buitenruimte, luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur, een PVC vloer dus ze zijn nagenoeg in-stap-klaar te noemen.

De verwachte oplevering staat gepland voor september 2023

HOOGHE HEER ligt aan de rand van het centrum van Meerrijk en grenst aan park Meerland: een groen en waterrijk park van ruim 100 voetbalvelden groot. Het is een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Stap vanuit jouw woning direct de natuur in. Trek eropuit voor een wandeling met de hond of ontspan in het zonnetje. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

Vanuit jouw groene oase ben je zo in het bruisende Eindhoven. Proef de wereldkeuken in de Down Town gourmet market, ga een dagje shoppen & lunchen op Strijp S of borrelen in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parktheater of filmhuis Natlab.

Interesse? Schrijf je dan in via de projectwebsite hoogheheer.nl

Kenmerken

Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 82 m2
Terras: 56 m2
Verwarming: Stadsverwarming

Parkeerplek:

Beschikbaarheid

Aantal slaapkamers

Berging (m2)

Parkeren

Oplevering