Meergras 59

Meergras 59

Beschikbaarheid: Verhuurd per maand

3-kamer appartement (2 slaapkamer(s)) met een woonoppervlakte van 73 m2. Het balkon heeft een oppervlakte van 7 m2. De vloerverwarming zorgt voor een optimaal wooncomfort in het gehele appartement. Let op: de getoonde foto’s zijn van een modelwoning. De indeling kan anders zijn. Bekijk de bijgevoegde plattegrond voor meer informatie.

1.175,-

SKU: a941c3fc45f9 Category:

Aan de rand van het park van Meerhoven ligt het nieuwbouwplan HOOGHE HEER. In dit complex komen appartementen beschikbaar voor de verhuur.

In de eerste fase bieden wij 30 3-kamer appartementen aan voor de verhuur. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur, een PVC vloer, sausklare wanden dus ze zijn nagenoeg in-stap-klaar te noemen.

HOOGHE HEER ligt aan de rand van het centrum van Meerrijk en grenst aan park Meerland: een groen en waterrijk park van ruim 100 voetbalvelden groot. Het is een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Stap vanuit jouw woning direct de natuur in. Trek eropuit voor een wandeling met de hond of ontspan in het zonnetje. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

Vanuit jouw groene oase ben je zo in het bruisende Eindhoven. Proef de wereldkeuken in de Down Town gourmet market, ga een dagje shoppen & lunchen op Strijp S of borrelen in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parktheater of filmhuis Natlab.

Kenmerken

Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 73 m2
Terras: 7 m2
Verwarming: Stadsverwarming

Parkeerplek:

Beschikbaarheid

Aantal slaapkamers

Berging (m2)

Parkeren