Vragen?

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden! We hebben hieronder alvast de veelgestelde vragen beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel dan met 088 54 54 645 of mail naar nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

De verwachting is dat er gestart wordt in het voorjaar van 2021

De bouwtijd bedraagt ongeveer 2,5 jaar dus ervan uitgaande dat de bouw start in het voorjaar van 2021 zullen de appartementen klaar zijn rond het najaar van 2023.

Het is mogelijk om 1 parkeerplaats in de parkeergarage te kopen of om een parkeerabonnement af te sluiten in de aangrenzende parkeergarage van Q-park. De verkoopprijs voor een parkeerplaats bedraagt €17,500,- vrij op naam. Er is ook de mogelijkheid om een motorparkeerplaats aan te kopen, de koopsom daarvan bedraagt €7,500 vrij op naam.

Ja, alle appartementen hebben een individuele berging.

In het voorjaar van 2021

De appartementen worden verwarmd middels stadsverwarming.

Vrij op naam betekent dat je koopt inclusief belasting (21% BTW) en inclusief de notariskosten voor de overdracht.

De appartementen worden gebouwd met een afgewerkte badkamer en toilet en een stelpost voor de keuken. Houdt er wel rekening mee dat de vloeren in de overige ruimtes en de wandafwerking na de oplevering nog gedaan moeten worden.

Er zijn zeker aanpassingen mogelijk. Deze kunnen in een later stadium besproken worden met de kopersbegeleiding van de aannemer.

Ja, deze zullen in een later stadium in de verhuur komen. In het complex wat er haaks op staat (gebouw C6) zullen nog eens 47 huurappartementen gerealiseerd worden.

De nieuwbouwwoningen die nu gebouwd worden, hebben minimaal een EPC van 0,4. Dat betekent dat je straks een heel energiezuinige woning woont. Nieuwbouw wordt gebouwd volgens de laatste regelgeving en dat betekent dat je geniet van een heel aangenaam binnenklimaat.

Alle appartementen worden gebouwd onder de SWK Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie: www.swk.nl.

Ja. Een van de voordelen van nieuwbouw is de garantie op de bouwkundige kwaliteit. Deze garantie (en bijbehorende periodes) is vastgelegd in de garantieregeling van SWK.

Zodra je naar de notaris gaat voor het passeren van de leveringsakte en de bouw is nog niet begonnen, betaal je de koopsom van de grond. De aanneemsom betaal je vervolgens in termijnen vanaf het moment dat de bouw start. De notaris verzorgt bij het passeren van de leveringsakte de betaling van alle tot op dat moment verschuldigde termijnen en eventuele rente. Na de start van de bouw en zodra een bepaald punt in de bouw is bereikt, ontvang je van de aannemer een factuur, die je vervolgens binnen 2 weken dient te betalen. Je kunt voor betaling zorgen door de factuur uit eigen middelen te betalen of deze door te sturen aan jouw hypotheekverstrekker. Als het passeren van de leveringsakte bij de notaris heeft plaatsgevonden, zal de hypotheekverstrekker zorgdragen voor betaling.

Contactformulier

Stel hieronder jouw vraag