Vragen?

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden! We hebben hieronder alvast de veelgestelde vragen beantwoord. Wil je weten wat de procedure is voor inschrijven en toekenning? Kijk dan op de Hoe Werkt Het pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? bel of mail dan met één van kantoren helemaal onderaan de pagina.

Ja, bovenop de kale huurprijs moet je nog servicekosten betalen. Het voorschot servicekostenbedrag voor Hooghe Heer is € 75,- p.m.

De voorschotbedragen aan servicekosten zijn gebaseerd op een begroting (inschatting) van de kosten die daadwerkelijk gemaakt zullen worden. Omdat dit op voorhand voor complexen in aanbouw vaak nog lastig is in te schatten, is het voorschotbedrag uit voorzorg ruim aangehouden. Eenmaal per jaar vindt de afrekening van de servicekosten plaats. Dan worden de daadwerkelijke servicekosten vergeleken met het voorschotbedrag en vindt er een afrekening plaats. Als de servicekosten lager uitvallen dan vooraf ingeschat, wordt het overtollige bedrag aan servicekosten teruggestort. In dat geval wordt het voorschot naar rato bijgesteld.

Waar je servicekosten voor betaalt, is opgenomen in de huurovereenkomst. Het kan bijvoorbeeld zijn voor het elektraverbruik in de algemene ruimten, schoonmaak van de algemene ruimten, glasbewassing  of het tuinonderhoud. Je ontvangt hiervan altijd een separate opgave en jaarlijks een overzicht van de servicekosten. De samenstelling van de servicekosten is in een wettelijk kader bepaald. Meer informatie vind je op de website van de Rijksoverheid.

Nee, de prijs is een kale huurprijs.

De te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden en wordt stilzwijgend verlengd. Na deze periode is het mogelijk om elke dag van de maand de huurovereenkomst op te zeggen. De opzegtermijn bedraagt 1 volle maand.

De waarborgsom die gehanteerd wordt, is standaard 2 x de kale huurprijs. Uiterlijk voor de sleuteloverdracht dient de eerste maand huur en de waarborgsom te zijn betaald.

We accepteren geen garantstellingen door derden (familie).

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

De wanden in de woonkamer, keuken, hal en berging zijn zodanig vlak dat er volstaan kan worden
met het texen van de wanden. Eerst stukadoren is niet meer nodig.

In de keuken vind je een koelkast, inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser en
recirculatieafzuigkap.

De badkamers hebben een (inloop)douche, 2 wastafels en een designradiator.

Elk appartement beschikt over een berging in het appartement en een aparte berging in de parkeergarage.

Een groot aantal appartementen worden verhuurd mét een parkeerplaats. Je bent dan ook verplicht deze parkeerplaats te huren. De huurprijs van een parkeerplaats is € 80,- p.m.                                    Op de prijslijst zie je per adres of de woning mét of zonder parkeerplaats wordt verhuurd.

Ja, elke woning heeft een eigen buitenruimte in de vorm van (dak)terras, balkon of loggia.

De woningen worden verwarmd  door middel van stadsverwarming.  Deze wordt geleverd via de
gemeente Eindhoven. Met hen sluit jij apart een contract af.

Ja.

Je fiets kun je stallen in de centrale fietsenberging op de begane grond.

De gevels, vloeren en het dak zijn goed geïsoleerd. De woningen zijn aangesloten op
stadsverwarming. De ramen hebben HR++ glas en op het dak liggen zonnepanelen, waarvan de
opbrengst ten goede komt aan de algemene ruimten.

Contactformulier

Stel hieronder jouw vraag

[contact-form-7 id="350"]