Verkoop Hooghe Heer gestart!

Verkoop Hooghe Heer gestart!
By blog
feb 17

Verkoop Hooghe Heer gestart!

Namens het verkoopteam van Hooghe Heer heten wij je van harte welkom op de (digitale) start van de verkoop van het project Hooghe Heer in Meerhoven, Eindhoven. Met deze blogpost willen wij je graag meer informatie geven over de procedure rondom de verkoop.

Start van de verkoop

Op het moment dat de verkoop start is gegaan, zijn de belangrijkste verkoopdocumenten zoals de plattegronden, de digitale brochures en de verkoopprijzen te downloaden


Op basis van deze digitale verkoopdocumenten kun je aan de slag om te kijken welke appartementen er te koop zijn en waar jouw voorkeur(en) naar uit gaat/gaan.

Let op: richtlijnen i.v.m. Corona

Vanwege de situatie omtrent Corona is het niet mogelijk om een fysieke start verkoop bijeenkomst te organiseren.

Belangrijk! Wil je na het bekijken van de digitale verkoopstukken alsnog de fysieke brochure afhalen bij de makelaar, dan kan dit echter alleen op afspraak.

Procedure toewijzing

Er wordt toegewezen aan de meest concrete kandidaten waarbij we proberen om aan iemands hoogste voorkeur tegemoet te komen.

Het meest concreet ben je als uit je inschrijving blijkt dat je financiële positie zodanig is dat de aankoop van de betreffende woning ook daadwerkelijk mogelijk is. Dit kan blijken uit je inkomen- en/of vermogensgegevens dan wel een financiële toets door een bank of hypotheekadviseur, neem voor een vrijblijvend financieel advies contact op met de makelaars.

Wanneer bericht

Alle kandidaten aan wie een woning is toegewezen worden gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct met je een afspraak ingepland voor een informatief gesprek met één van de makelaars. In dit persoonlijk gesprek lichten wij je het project en de woning toe en informeren wij je tevens over alle aspecten van het aankopen van een nieuwbouwwoning. Ook bespreken we met je de reserveringstermijn en spreken we af wanneer je definitief moet beslissen of je wel of niet tot aankoop overgaat.

Reservelijst

Mochten we je onverhoopt niet een woning of appartement kunnen toewijzen dan krijg je ook hierover zo spoedig mogelijk bericht per e-mail. Je komt dan automatisch op de lijst van reservekandidaten voor jouw voorkeurswoningen. Komt later een woning van jouw voorkeur alsnog vrij, dan krijg je zo snel mogelijk een telefoontje van ons.

Hypotheekadvies en waardering van uw huidige woning

Wij kunnen ons voorstellen dat je, voorafgaand aan een eventuele toewijzing, graag vrijblijvend en kosteloos advies zou willen inwinnen over de hypotheekmogelijkheden en/of over de waarde van je huidige woning. Wij maken dan graag een persoonlijke afspraak.

Wij wensen je veel plezier toe met het doornemen van de brochure. Mocht je vragen hebben of nadere informatie wensen kun je emailen met vb&t nieuwbouwmakelaars of bellen op 088-5454645.

Met vriendelijke groet,

Erik Reinders