Welkom in Meerrijk!

De Hooghe Heer is een echte eyecatcher in het groen! Het ontwerp in de kenmerkende bouwstijl van Meerrijk sluit perfect aan op de omgeving. De Hooghe Heer wordt geroemd om het prachtige uitzicht. Alle appartementen zijn voorzien van ruime balkons. Sommige appartementen hebben vrij uitzicht over Park Meerland. Waar je appartement zich ook bevindt, jouw privacy is altijd gewaarborgd.

Wonen in het groen

Een frisse neus halen tijdens de ochtend workout? Eendjes voeren met de kinderen? Of een mooie avondwandeling? Hooghe Heer ligt direct aan aan Park Meerland, het groene hart van Meerhoven. Het park won de Dirk Roosenburg architectuur- én publieksprijs.

Het ontwerp van het park is geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl en zit vol met verrassingen. Kenmerkend voor het park zijn de heuvels en glooiingen met prachtige uitzichten, bossen en weidse grasvlakten, grote waterpartijen en kronkelende vennetjes.

Bruisend Eindhoven

Vanuit jouw groene oase ben je zo in het bruisende Eindhoven. Proef de wereldkeuken in de Down Town gourmet market, ga een dagje shoppen & lunchen op Strijp S of borrelen in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parktheater of filmhuis Natlab.

Eindhoven is een actieve stad met vele internationaal bekende evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de Dutch Design Week, het GLOW lichtkunst festival en natuurlijk PSV. Voor elk wat wils!

Ontdek Brabant

Vanuit Meerhoven kun je perfect het Brabantse land verkennen. Hier moet je zijn om te ontspannen, proeven, genieten, spelen, beleven en samen te zijn. Het aanbod in Brabant is oneindig. En het zijn de Brabanders die de provincie uniek, avontuurlijk, creatief en authentiek maken.

Laat je inspireren door al het moois dat deze prachtige provincie te bieden heeft! Ga lekker de natuur in en ontdek de onontdekte plekjes in de verrassende steden.

Alles bij de hand

Voor alle dagelijkse boodschappen heeft Winkelcentrum Meerhoven drie grote supermarkten: Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Tevens vind je er alle winkels voor huishoudelijke artikelen en mode. Ook voor een drankje en een hapje hoef je niet ver te gaan, check bijvoorbeeld het Zeecafé of Lunchroom Welschap op een oude vliegbasis!